tag:blogger.com,1999:blog-3140532650597970310.post5756116572540950142..comments2023-07-03T19:01:30.654+03:00Comments on Det är baksidan som räknas: Här står jag och slänger matEva Frantzhttp://www.blogger.com/profile/01269134413252142928noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3140532650597970310.post-56527743455410199452012-09-01T16:59:00.749+03:002012-09-01T16:59:00.749+03:00Aha! Det där har jag aldrig tänkt på, nästa helg k...Aha! Det där har jag aldrig tänkt på, nästa helg kanske!Eva Frantzhttps://www.blogger.com/profile/01269134413252142928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3140532650597970310.post-22097670466673999262012-09-01T16:58:29.598+03:002012-09-01T16:58:29.598+03:00Jovisst, bättre begagnade lasagneplattor och risko...Jovisst, bättre begagnade lasagneplattor och riskorn kan jag nog tänka mig att äta. Det jag slängde såg nog inte riktigt hälsosamt ut längre. Tror det var mera damm än vetekli i paketen...Eva Frantzhttps://www.blogger.com/profile/01269134413252142928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3140532650597970310.post-47357500605051788932012-09-01T16:56:37.801+03:002012-09-01T16:56:37.801+03:00Done! Tack för tipset!Done! Tack för tipset!Eva Frantzhttps://www.blogger.com/profile/01269134413252142928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3140532650597970310.post-8061080589255781682012-08-31T23:34:43.690+03:002012-08-31T23:34:43.690+03:00Det blir också gott med muskotnöt i ostfondue elle...Det blir också gott med muskotnöt i ostfondue eller i ostsås till pasta. Testa t ex göra både en tomatsås och en ostsås med par-tre olika ostar och lägg av båda på pastan. Sjukt enkelt o gott!Fru Fhttps://www.blogger.com/profile/14465006258949296469noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3140532650597970310.post-60594523629986500242012-08-31T17:39:46.020+03:002012-08-31T17:39:46.020+03:00Torrvaror (typ ris i förslutna påsar) blir nog int...Torrvaror (typ ris i förslutna påsar) blir nog inte otjänliha som människoföda fast datumet "bäst före" är passerat. Även med något år. <br />ALLTID låta lukt och smak avgöra!<br />(färskvaror som fisk och kött är sen en annan sak)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3140532650597970310.post-20530285424328453892012-08-31T12:35:57.995+03:002012-08-31T12:35:57.995+03:00Lasagne blir det förstås, du sätter muskotnöt i be...Lasagne blir det förstås, du sätter muskotnöt i bechamelsåsen. Eller lite i potatismoset, det är också gott!Hannahttps://www.blogger.com/profile/15263811019076347224noreply@blogger.com