tisdag 14 juni 2011

Sopp-spoiler

Ikväll är jag värdinna för den högintellektuella bokklubben (som bland annat Softy igår i). Det har blivit tradition att vi äter soppa när vi träffas, men efter trettiotalet klubbkvällar börjar det vara lite knepigt att hitta trevliga recept. Men jag råkade på det här (bokklubbsmedlemmar som vill bli överraskade låter bli att klicka). Om det inte är gott kan klagomålen riktas till denna blogg.

Aija, vad vi läs för bok? Nå Sigrid Combuschens Spill. Den var skit. Jag brukar traggla mig igenom nästan vad som helst för att kunna delta i diskussionerna men det här gick åt pipan, har kämpat med de hundra första sidorna i flera veckor. Skulle hellre läsa om Karolina Ramqvists Flickvännen fyra gånger än läsa slut denna. Sigrid C får P.O.Enqvist att kännas som Stephen Fry.

Men det ska bli fasligt roligt med vinklu... bokklubb menar jag.

2 kommentarer:

  1. Fantastiskt att äntligen få höra om nån som inte tyckte om Spill! Jag har just följt en diskussion på FB där folk höjer den till skyarna som typ den bästa bok de någonsin läst. Jag känner mig alltid som den som inte fattar juttun och aldrig tycker om det samma som "alla andra"...
    Jag faller själv nånstans där mittemellan. Tyckte att det var en helt trevlig bok, bladvändare, som dock inte lämnade något bestående intryck.

    SvaraRadera
  2. Eva: Yummy! Och mycket LCHF:igt. Jag är hungrig.
    Maria: Jag tyckte Spill hade potential i början men sen dog den bara ut och blev tråkigare och tråkigare. Jag blev besviken. Definitivt ingen bladvändare för mig.

    SvaraRadera