onsdag 8 mars 2017

Frågestund!

Ursäkta en åldrande bloggstofil, är det helt passé att ordna frågestunder i bloggar?Hoppas inte. För jag har äntligen byggt upp tillräckligt med mod för att be er att i kommentarsfältet ställa frågor som jag sedan besvarar. Har alltid tyckt att det skulle innebära pinsamhetsdöden om inte en enda fråga kom in. Att mitt anseende för evigt skulle vara ödelagt, mitt självförtroende i spillror. Vem tror hon att hon är? En storbloggare eller någåt, hå hååå".

Trams. Om ni inte ställer frågor får jag väl intervjua mig själv. Men roligare är det om ni gör det.

Och frågorna får förstås gälla vad som helst. Att skriva böcker, Eurovision, mediejobb, alopecia, cocktails eller någonting helt annat. Jag är medelbegåvad inom många områden och underhållande usel på resten.

Sätt igång!


4 kommentarer:

 1. Hej! Jag är nyfiken på om du tror att något speciellt orsakade både ditt håravfall och sen att ditt hår kom tillbaka? Jag har själv tappat allt mitt hår för ett par år sen och funderar förstås på om det någonsin kommer att komma tillbaka.

  Tack för frågestund, blogg och öppenheten angående ditt hår då back in the day. Ger andra i samma sits styrka och hopp. Kram.

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Hur gör du när du skriver en bok? Har du en plan klar för hela boken från början eller ändras saker vartefter? Hur länge tar det att skriva klart den första versionen?

  Läser du mycket deckare? Har du några bra boktips? (Jag som nästan har förläst mig på Agatha Christie och Dorothy Sayers genom åren har nyligen upptäckt Gladys Mitchell, som skrev lite vansinniga och väldigt underhållande engelska deckare)

  Läser du mycket bloggar? Något särskilt bra tips där?

  Vad är det för cocktail du har i handen på bilden?

  Med vänliga hälsningar, BJ, som gärna läser din blogg men aldrig har kommenterat förr.

  SvaraRadera
 3. Hej och grattis till Blå villan. Ser mycket framemot att läsa den. Jo, jag funderar över kombinationen journalistjobb - författare. Hur ser du på framtiden, kommer du att bli tvungen att välja? VILL du det ena eller det andra, och vad vill du hellre vara utan i framtiden, pengar eller tid? Det är sånthär jag själv funderar mycket på. Och så undrar vilken nytta du tycker att du har i ditt författarskap av att jobba som journalist. Och så undrar jag också vad du svarar alla som säger att de också skulle vilja skriva en bok, men hinner inte/orkar inte efter jobbet.

  SvaraRadera
 4. Jippii! Vilka himla bra frågor! Ska besvara dem på veckoslutet! Tack ska ni ha!

  SvaraRadera