tisdag 15 februari 2011

Vuxenpoäääng

Jag får vanligtvis nippran av alla som delar ut vuxenpoäng var gång man gjort nånting pikulite mognare än spyttat upp Baileys och potnoodles, men nu ska jag tilldela mig själv en drös poäng i alla fall. Jag har bokat semesterresa för familjen Och vad ska vi göra? Jo, bila i Sverige.

Det blir Silja (promenadhytt förstås, så de små kan sitta i fönstret och skratta åt fyllona) över viken, Gröna Lund och övernattning på Scandichotell, sen ner till Vimmerby och Mariannelund (ingen fara om nån råkar fastna med huvet i en soppskål för doktorn finns i Mariannelund), Astrid Lindgrens Värld, sen norrut igen med pit stop på Kolmården inkusive Bamses Värld, några nätter på Scandichotell i Sundsvall och sen över från Umeå till Vasa med RG Line. Och sen lite släktumgänge i Plattlandet och så hem igen.

Intensivt family fun med andra ord. Sen är vi så ruinerade och överstimulerade att vi klarar oss till jul.

Road trip: familjeversionen. Dvs familjerum på pålitliga kedjehotell, köttbullar, bilstolar, rökfritt, allergifritt, glass i våffa, korv i bröd, Pettson och Pannkakstårtan i bilstereon. Herregud vad skoj det ska bli!

4 kommentarer:

 1. Vilken semester alltså. Ååååh, låter alldeles underbart härligt!
  Får jag komma med? Som er fosterdotter typ...

  Snäääällaaaaa!!!! :)

  SvaraRadera
 2. Så gärna! Du kan vara au pair och personal shopper.

  SvaraRadera
 3. Kolmården besökte vi förra sommaren men funderar ändå på att göra om resan denna sommar. Det var alltså en hit! Speciellt safariparken :) H. Dagismamma

  SvaraRadera
 4. Låter härligt, man blir ju helt barndomsnostalgisk själv! :)

  SvaraRadera