måndag 18 april 2011

Bloated

Ouff. Här har ni en som har gått upp 5 kg på en vecka. Jajamen, beat that. Och nej, jag har inte vräkt i mig chips, pizza och öl utan ätit helt som vanligt, dvs ganska nyttigt. Jag har dessutom joggat och varit ovanligt aktiv på motionsfronten. Dock hör jag till skaran finländska kvinnor som har tvingats ta paus med P-ringen eftersom apoteken har klåpat. Och för mig innebär detta då tydligen att jag binder vatten som en kamel. Jag skulle vara en tillgång i en ökenkaravan just nu. Det stod säkert i det finstilta i bipackssedeln, men ooops, det missade jag.

Mina ben är som timmerstockar, det känns som om jag jag med tunga gummistövlar hela tiden. Fingarna är korvar och jag har fått en extra haka. Strumporna lämnar djupa inbuktningar i benen. Ni kan tro att jag känner mig tjusig :( Hoppas förstås på att få en ny P-ring så fort som möjligt, men lite avtänd blir man ju på hormoner överlag när det kan gå så här galet.Jag höll ju på att få dåndimpen när jag steg på vågen i går.

Jag var uppblåst  redan på förra veckans fotografering, men helt skojiga blev ju bilderna i alla fall.

2 kommentarer:

  1. Bilden blev jättefin tycker jag, och gör en mental anteckning om att jag själv måste bli modigare med rött läppstift.

    SvaraRadera
  2. Du är verkligen svinsnygg. Vatten suits you tydligen.

    SvaraRadera