måndag 30 maj 2011

Eländig och springsugen

Blää. Stort misstag att gå på jobb igår. Allt annat gick bra men de långa väderrapporterna sket sig. Jag kände mig ganska pigg igår och trodde att det skulle gå att kraxa sig igenom alla kuststationer, men nähepp. Mina innerliga ursäkter till alla lyssnare som på riktigt behövde den information jag nu hostade bort.

Inte för att jag var den enda såskoppen på Radio Vega igår, i Aktuelltstudion råkade telegramredaktören fälla en stor väggklocka på nyhetsuppläsararen. Ni kan höra incidenten vid 6'30. Hon är dock proffsig och finner sig snabbt.

I dag är jag hemma, sur och tvär.Och motionssugen! Har inte sprungit en meter sedan Damtian eftersom jag började hosta genast efteråt. Vilket antiklimax! Nu försöker jag kompensera detta genom att läsa på om andra lopp. Har alltid uppfattat marathon som snudd på självplågeri, men när jag nu börjar sätta mig in i saken verkar det ju hemskt intressant..

Men kanske man ska testa en halva först. Tror ni att jag hinner arbeta upp mig till 20 km till september och jag springer på som ett skitigt streck hela sommaren? Esbo Strand(halv)marathon funderar jag alltså på.

Försöka duger. Bara det här jävla hostandet och snorandet skulle sluta. Blääää.

2 kommentarer:

  1. Jag är eländig och spritsugen.

    SvaraRadera
  2. Jo, jag tror du galant kan jobba upp dig till 20 km till september! Iaf tänker jag göra det ;) Började jogga i mars efter åååår av paus (o konditionen således botten), har sprungit 3 ggr i veckan sen dess o orkar nu 10 km sådär halvlätt (beroende på dagen, hur jag ätit o sånt). O målet är Esbo Strandhalvmaraton. Jag tänker klara det, punkt slut. You can do it, too!

    SvaraRadera