onsdag 11 maj 2011

ParadiseOnsdag

God morgon! Jag vaknade just. Man kunde ju nästan tro att jag har varit ute och svirat men det har jag inte alls, åkte raka vägen hem efter sändningen och lade mig. Men när humorn varit på sådan här nivå sedan klockan 15 motsvarar det nog en dubbel vappfylla.

Enihöö, fasen var härligt att Axel gick vidare! Jag skrek som en stucken gris, hoppas folks tv-apparater höll.

8 kommentarer:

 1. Jag verkligen njöt av att lyssna på er igår, ni var mycket bättre än de finska kommentatorerna (och pga att ni fanns i Böle så hördes ni mycket bättre också...). Tack!

  SvaraRadera
 2. Du var helt superbra, sjukt roliga kommentarer, vi fick ett och annat skrattanfall i tv-soffan! :)

  SvaraRadera
 3. Tack Eva för en underhållande och skön kväll i TV-soffan! Det gör inte så mycket att bidragen ibland är botten när de åtföljs av så träffande och humoristiska kommentarer. Jag och dottern bänkar oss i kväll också för en riktigt högtidsstund. Lycka till!

  SvaraRadera
 4. Nåjoooo, det här med sjukt bra kan inte en stor del av oss mogna kvinnor inte hålla med om men - eurovisorna är väl inte för oss...
  Många har reagerat på den direkkt elaka jargongen ( har kontaktats ända från Australien !!!) och man sörjer över att greppet har blivit sådant...Skall man faktiskt försöka påverka röstarna med kommentarer som de ni kom med ??
  Kan bara säga att det blir skönt att spexet blir slut, för NÖJET man haft tidigare har försvunnit med era kommentarer,...SORRY BARA...

  SvaraRadera
 5. Tack Ilona och Karin! Och Carola som skrev så här, men det försvann när blogger krånglade: "Tack Eva för en underhållande och skön kväll i TV-soffan! Det gör inte så mycket att bidragen ibland är botten när de åtföljs av så träffande och humoristiska kommentarer. Jag och dottern bänkar oss i kväll också för en riktigt högtidsstund. Lycka till! "

  SvaraRadera
 6. Hej Matte! Tråkigt att du inte gillar vårt sätt att kommentera, men smaken är ju som baken.

  Jag har så pass mycket förtroende för lyssnarna och tittarna att jag anser att de kan bilda alldeles egna uppfattningar om låtarna, oavsett vad jag säger. Coolt att vi hörs i Australien!

  SvaraRadera
 7. Ääh, neutrala kommentarer är tråkiga och meningslösa Jag tycker nu höjer underhållningsvärdet enormt. Och ärligt talat så är ni ju inte särskilt elaka. Det verkar vara regel i svenskfinland att underhållning får vara hur tråkigt som helst bara det inte upprör någon. Jag tycker underhållning skall vara underhållande.

  SvaraRadera
 8. Klockrena kommentarer från er glasskiosk där i studion! Det var ett sant nöje att lyssna!
  Me like a lot! Man blir på såå gott humör av att lyssna!
  (och sen när man ser era snapshots blir man ju helt fnissig...)

  -Sussi

  SvaraRadera