söndag 23 oktober 2011

Bara så ni vet...

Jag har för för avsikt att komma på Bloggprisgala utklädd till julgranskula!Eventuellt blir det coolt. Eventuellt bara groteskt. Eventuellt ser jag ut som en dragversion av Maria Montazami. Eventuellt fegar jag ur och låter ungarna tillverka julpynt av hela härligheten.

Men i alla fall, jag paxar guldpaljetterna nu, alla andra i liknande outfits är copycats! Ha!

(Nån förresten kanske tror att jag försöker se ut som Pajkvinnan förra året, men jag har tyvärr inte cojones nog för de där plastvingarna...)

6 kommentarer:

 1. Jag funderar på något liknande i grönglansigt! Ska respektera ditt pax om guldpaljetterna :-)

  SvaraRadera
 2. Perfekt HA, du kommer att se ut som en trädgårdsälva! Och vad kan passa bättre än det?

  SvaraRadera
 3. Precis min tanke, en kombination av trädgård & glam ;-)

  SvaraRadera
 4. Jag försökte hitta nåt glammigt med paljetter då jag var på mina Uff-rundor på readagarna, men tyvärr, inget passligt hittades. :( Nu får det bli en i en lite bleklila ton, den enda passliga jag hittade. Ska bara försöka få den lite piggare på nåt sätt.
  Jag tycker klänningen du valt är riktigt fin!

  SvaraRadera
 5. Kom förresten att tänka på detta inlägg då jag såg din klänning. http://www.najanavigerar.ratata.fi/post/313510#comment_list
  Själv gillar jag alltså paljetter!

  SvaraRadera
 6. Just det, när ska man få gå i idel blingbling om inte på bloggprisgala! Fast det där med brynja var ju nog ganska träffande... Kanske vi kan matcha med hjälmar med horn och rejäla sköldar. Bloggvalkyriorna kommer!

  SvaraRadera