onsdag 12 oktober 2011

Britney är också en människa

Jag är inte på något sätt Britney Spears största fan, men vi har ju båda hängt med ett tag och hon är ju utan tvekan en av 2000-talets största popikoner.

Nu är hon på turné igen, på fredag kommer hon till Helsingfors. Redan förra turnén kritiserades för att det var playback hela vägen och att man inte fick se Britney själv på skärmarna utan bara dansarna. Men om det nu finns folk i världen som vill sätta 100 euro på dylikt så har väl Brittan all rätt att turnera.

Men är det nödvändigt att vara så förbannat elak??? Den här danska recensenten sågar henne grundligt och kallar henne till på köpet knubbig (och breder sedan generöst på med att det minsann är helt okej, för det finns för många anorektiker i showbiz).

Titta här är hon, Jätteknubbig va?

Playback eller inte, jag hyllar Britney för att hon överhuvudtaget tar sig upp ur sängen om morgnarna trots att hela världen anser sig ha rätt att voja sig över hennes moderskap, fotografer rusar efter henne när hon ska till matbutiken och recensenter riktigt duellerar i vem som kan hitta på de vitsigaste tjock-metaforerna när hon tar sig upp på scenen.

Det är omänskligt! Britney är ingen sagofigur, utan en människa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar