onsdag 19 oktober 2011

Klubben för inbördes beundran

Jippii, råkurr och grufferier gällande bloggpriset och storbloggarna! Visst är det lite livat när det hettar till?

En benämning som dyker upp då och då när man talar om finlandssvenska bloggar är "klubben för inbördes beundran". Jomenvisst, jag håller med! Det länkas, pushas och beundras ganska friskt bloggarna emellan.

Men jag har inte uppfattat denna klubb som något slutet sällskap. Tvärtom, jag har bloggat på allvar i bara något år och under den tiden kommit i kontakt med massvis av trevliga människor, personer som jag egentligen känner enbart via och på grund av bloggen.

Givetvis är det roligt när någon av "de stora" länkar hit till Baksidan, då kanske de slussar hit någon som tycker det är värt att titta in på nytt. Och jag länkar gärna vidare när jag stöter på nånting jag tycker är intressant, oavsett om det är en stor eller liten bloggare, vän eller främling som skrivit.

Jag tror ju inte att det är någons avsikt att utestänga någon! Beundrarklubben är öppen för alla! Jaaa, nu ska vi kramas (men akta er för att kindpussa mig eller Linn)!!!

Eller så har jag missförstått allting, och detta är sanningen:

6 kommentarer:

 1. Bilden, hahahahahahahahahahahaha. Jag dör.

  SvaraRadera
 2. Men sidu i Finland är det inte helt kosher att skryta på varann, eller ack ve och fasa ännu värre, på sig själv!

  SvaraRadera
 3. Yes! Jag är med på bilden!

  SvaraRadera
 4. Alltså bloggvärlden är så öppen för nya mänskor den kan vara! Själv var jag ju en total nobody när jag med darrande ben gick på den första ratata-festen. Och blev överraskad av hur många som ville tala med mig.

  Förresten, ska sätta dig i min länklista!

  SvaraRadera
 5. Bra inlägg i sig, men alltså, bilden! Den är suverän, hahahaha!

  SvaraRadera