fredag 14 oktober 2011

Vitalis!

Ha-begär är inte så farligt när det man vill ha bara kostar några euro. Vitalis marknadsföringsknep att ta in Ivana Helsinki för att designa snygga burkar har fungerat till hundra procent på mig. Köpte den beigea sommarburken för att den var så fin och har blivit helt beroende också av innehållet.

Vitalis är så nostalgiframkallande. Jag minns kalla vintermorgnar i 80-talets Kårböle på jag var en liten korv i brun overall och min ömsinta moder kletade in mitt snoriga fejs med Vitalis så att jag inte skulle frysa om kinderna. Sedermera fick vi ju veta att det inte alls var bra att göra så. Men Vitalis är fint, färgen, doften, den där släta gröna ytan när man öppnar en sprillans ny burk och drar undan folien.

I dag kletar jag inte den i avsiktet utan använder den på händerna och främst nagelbanden innan jag lägger mig. J är inte alls förtjust i att försöka somna in till aromerna av Vitalis, men jag tycker det är fantastiskt mysigt. Regnsmatter mot rutan, rena lakan, vitalisdoft, aww.

Titta, höstburken och vinterburken! dem vill jag också ha!


Nu kanske nån tror att jag sponsras av Vitalis när jag kvittrar på här. Det gör jag inte, jag är bara väldigt väldigt förtjust i Vitalis. V-I-T-A-L-I-S.

6 kommentarer:

 1. WOW! Fasen så snygga de är! Jag vill också ha!!! Hittar man dem i alla butiker eller?

  SvaraRadera
 2. Det tror jag väl. Den beigea säljs ännu och den svarta ska dyka upp om några veckor. Dem vita till vintern.

  SvaraRadera
 3. SOM jag föraktade Vitalis på kinderna! Blev hysterisk varje gång mamma kletade ner mig med det, blev tokig av klibbigheten och hur halsduken fastnade i kletet. Har än idag väldigt svårt för vitalis, trots de snygga burkarna!

  SvaraRadera
 4. No voihan vitalis! Fina burkar.

  Mippe

  SvaraRadera
 5. Oooo, blev inte helt såld på sommarburken fast jag hade den i handen flera gånger, men NU, nu ska det inhanlas fina färger! (alltså bara jag hittar en)

  Gick du alltså i Kårböle ls?

  SvaraRadera
 6. Melli: Jomenvisst gick jag i Kårböle. Två år över dig, tror jag. Vi brukade ju stå och vänta på skolbussen på Kantelevägen, minns du inte det? :)

  SvaraRadera