tisdag 1 november 2011

Nya klänningar

Jag kutar av och an till posten dagligen. Igår var det inte alls min paljettklänning som anlänt utan ett jävla överprissatt bokpaket från jävla Barnens bokklubb som jag min jävel glömt att annulera. Men i dag kom klänningarna.

Paljettgrejen är ganska kul. Tight och kort men med bra underkläder och snygga heltäckande strumpbyxor är den rätt rolig. Den som hänger bredvds ska jag skicka tillbaka, det är Pretty Woman-längd på den men jag var inte pretty alls med mina knubbiga ben på display. Synd, jag var nästan ivrigast över den. 

De här var båda ganska bra. Den randiga funkar bra som vardagsklänning, den vinröda när man vill vara lagom fin.

Kan rekommendera Dorothy Perkins. Billigt porto (6 pund, alltså nästan det samma som när man beställer på postorder inom Finland) och på någon vecka var mina grejer här. De här klänningarna inklusive porto blev lite mer än 100 euro. Det tycker jag är ganska förmånligt!

4 kommentarer:

 1. Tack för tipset! Skall bekanta mig.

  SvaraRadera
 2. Ooh så tjusiga! Jag gillar speciellt mycket den beigesvarta,prettywoman grejen, så om du inte skickat tillbaka den så kan jag köpa den av dig, hur mycket kostar den och vilken storlek är den?

  SvaraRadera
 3. Hej Anna, den är nog dessvärre för stor för dig :) Typ 42, men övredelen var lös på mig och kjolen lite för tight.

  SvaraRadera
 4. Höh, hade glömt bort klänningen men så slog det mig nu då jag lusläser din blogg, har inte hunnit tidigare de senaste dagarna. Men hej, oj så glad jag är över din nominering, bättre blogg får man söka efter.
  Yours truuly
  a

  SvaraRadera