söndag 13 november 2011

Välkomna till min skrubb!

Nu när jag äntligen har fått en taklampa i min walk-in-closet passade jag på att röja upp i den. Skrubben var det roligaste att planera när vi byggde huset, arkitekten himlade med ögonen när jag tjatade på om den, men jag tänker bara bygga hus en gång i livet och då ska väl allt vara rätt från början! När man nu har chansen, liksom!

Här bor handväskorna. De är rätt många. Tapeten kommer från inreda.com. 

Har också en massa aftonväskor (en del vintage) som jag aldrig använder. Men de är så fina så de har fått paradplats i alla fall.Har en massa jeans också, fast jag sällan använder dem heller. Hm.

Och själva möblemanget kommer från - flämt! - Ikea. 

Valvöppning från Bauhaus.  Den fick jag också förklara ganska länge, arkitekten ville absolut rita in en skjutdörr i plexi. Nänänänänänä ropade jag moget. Tycker det är helt kul att se in i skrubben. Fast jag ska nog fixa ett vräkigt draperi till insidan, för det är inte alltid det är så här pass prydligt där inne...

Ett av årets bästa köp: snurrande örhängesställning från Urban Outfitters. Finns utrymme för några par ännu. Tur att det är bloggkryssning nästa vecka.
Och den här vemodiga figuren heter Nalle Boff. Vi har hängt ihop sen jag var 1,5 månader gammal. Han är numera accessoarvakt.

3 kommentarer:

  1. Hördu årets nykomling! Grattis!!!

    SvaraRadera
  2. Wow.. underbar garderob :) Älskar öppningen.. en sådan tur att arkitekten gav med sig :)
    GRATTIS till nomineringen :)
    kram

    SvaraRadera