tisdag 6 december 2011

Man ska ju inte titta en gåvohäst i munnen, men...

...  gårdagens goodiebag innehöll ju nog rätt märkliga tingestar.

Rävkarkkin. Ständigt dessa rävkarkkin. Anne skrek av förtjusning.


Här hann jag bli glad. Ett armbandsur! Så bra, ett sådant skulle jag behöva. Problemet var bara att de glömt visarna. Och urtavlan. och urverket. Och liksom hela ur-delen av armbandsur, därav var detta... ett armband. I guess. Tack Monki.


Intimgel så att man inte får snippnippor när man rakat filifjonkan. Men hur många bloggare är nu upplagda för att göra reklam för en dylik produkt? Malena knäpper ju vackra bilder av vad som helst, men här tror jag till och med hon skulle nå sin gräns.


Men priset togs ju nog av denna... detta... ja, jag vet inte riktigt vad/vem/varför det här är. Men S blev hemskt förtjust i den gula Crocsvarelsen. Antagligen kommer hon att vilja sova med den i natt.


Men som sagt, man ska ju inte jåma när man fått gratisgrejer! Tack tack, alla snälla företag. (Mest gillade jag faktiskt Bloggpriset-tygkassen och Geisha-stången)

7 kommentarer:

 1. Men du fick åtminstone en goodiebag! Det var ju inte alla förunnat...

  SvaraRadera
 2. Hahaha! Roligt att du bara bloggade om det du inte gillade. Jag gillar din okommersiella approach.

  Och Malin, jag ska ge dig en goodie bag nästa gång vi träffas.

  SvaraRadera
 3. Peppe, det är lugnt, jag är ännu ganska nöjd efter kryssningen :)

  SvaraRadera
 4. Det där Crocs-helvetet förbryllar mig. Jag tuggar på det, det fradgar och har sig, men känns ändå inte bra.

  SvaraRadera
 5. Hahhaha! Du är lite inne på samma linje som jag. Kan hända att den gula typen ännu dyker upp på min blogg också. O klockan då, ja eller smycket. Jag blev också först helt, jej, för jag har ingen klocka. Men så märkte jag att det fattades lite bitar. Ska man kanske spegla sig i den istället. Men gelet fick jag nåt annat för istället. Jag fick massageolja, och det kommer nog att komma i användning.
  Anne, aj,aj, inte tugga, det kan innehålla ftalater (eller vafan de nu sen hette). Den var ju inte för barn under 3 år! :)

  SvaraRadera
 6. hahaha:D vi satt alla på hotellfrukosten och undrade över den där gula crocsgubben. Nån föreslog att det var ett kännykkäfodral men det går ju inte att få in nåt i den ens haha.

  SvaraRadera
 7. Jag fick en goodiebag men alla grejer ovan är stulna från den?! Jag fick bara hårgrejen, carmex, x3m-kass och ratatakort. Men bra att jag ändå inte missa något då!?

  SvaraRadera