lördag 3 december 2011

Min lördag i bilder

Det här veckoslutet får vi testa livet som enbarnsföräldrar igen eftersom T är hos sin farmor. Jag måste ju medge att det är väldigt lyxigt. Och roligt att hinna umgås ordentligt med S för en gång skull.Hon är en prima tjej. Inledde dagen med att planera veckans matsedel. Jo, så gör vi varje vecka innan vi åker och storhandlar. Duktigt va? Men satan i gatan så jag avskyr den där stunden när jag sitter i köket och morrar för att jag inte kommer på vad vi ska äta på torsdag. All matlagningsinspiration är med ens som bortblåst. Så skriver man upp "malet kött" och "taco dinner kit" och känner sig tråkig.

 Sen beundrade jag min präktiga hårman en god stund. Skulle utan problem kunna börja gå omkring med mitt eget hår om det inte var för en envis kal fläck som vägrar växa igen mitt uppe på hjässan. Men tålamod, tålamod. Snagget är i övrigt riktigt snyggt, tycker jag.

Det finns mycket gott här i världen men frågan är om inte kokosbollar ändå är det smarrigaste? S och jag kletade ihop en sats.

Så fick jag för mig att accessoarerna jag tänkt ha på bloggalan inte är blingiga nog. Så det blev en runda via glitter och nu är det problemet också ur världen.

Ikväll ska vi dricka Amarone och äta biff. Det är en bra dag i dag. Gårdagens illamående finns nog lite kvar nånstans men det gjorde susen att få sova ut.

Ja, och så var jag ju på bild i Husis imorse också. Var så trött efter sändningen igår att jag hade glömt bort att de ringde och bad om en bild på mig i studiomiljö. Fast den ganska gamla bilden passade ju bra ihop med artikeln, jag ser nästan förkrossad ut.  

2 kommentarer:

  1. Hoppas den kala fläcken snart försvinner för snagget är riktigt snyggt!

    SvaraRadera
  2. WOW! Läckert barr! Skippa lösfrillan bums!

    SvaraRadera