tisdag 6 december 2011

Motiveringen


 Måste medge att prismotiveringen gick mig lite förbi igår. Dem lästes förmodligen upp just då jag knatade upp för trapporna till scenen, rotade efter mitt tacktal (som jag fiffigt gömt i blomgrejen på min axel), halsade om Granntanten och Hollywoodfrun och upprepade Working girl-mantrat "Dont-fuck-up-don't-fuck-up" i mitt huvud.

Men så här löd den i alla fall:

"Om aktuella fenomen. Om vardag och fest. Med bilder och med text. Om klänningar och livet. Den stolliga och skalliga kvinnan bakom den onischade bloggen Det är baksidan som räknas har snabbare än kvickt klättrat upp på våra länklistor och baksides in i våra humorhjärtan."

Så fint! Övriga motiveringar hittar ni här. (Och missa för allt i världen inte de underhållande sura kommentarerna där under. Strunt i att t.ex Kakkakaffe har tusentals unika besökare per dag i lilla Svenskfinland. Jaaaag, jaag, jaag har aldrig hört om dessa människor, därmed är bloggpris onödigt och bör stoppas. Väl rutet, bästa broder. Gullevännerna!)

4 kommentarer:

 1. Du gjorde ditt tal fantastiskt bra! Först av alla också. Det kändes bara så absurt att börja skriva ett tacktal före galan, men ja. Och nog ska man väl få se båda de ena och de andra kommentarerna ännu här innan galan har lagt sig... För evigt mammabloggare.

  SvaraRadera
 2. Grattis! Det var välförtjänt!! Det var också roligt att träffas

  SvaraRadera
 3. Dessutom var du bloggalans snyggaste.
  Basse (punkt ratata osv)

  SvaraRadera