söndag 22 januari 2012

Bloppis del 1!

Nåja, nu kör vi! Ser ni nånting ni gillar skickar ni e-post till frantz.eva ät gmail.com. Frågor kan ni ställa i kommentarsfältet. Först till kvarn gäller. Postkostnader tillkommer, kan också ta med grejerna in till centrum eller så kan man komma efter dem hit till Kitteldalen. Det mesta går att ordna.

Nummer 1:

Sommaren är här snabbare än ni anar! Lika bra att börja piffa upp småglinen. Här har vi en hiskeligt söt klänning från Monsoon, använd en gång och tvättad enligt anvisningarna (40 grader). Storlek 18-24 månader, S var ganska exakt 20 månader när hon rultade omkring i denna blåsa på ett bröllop. I prima skick, en ordentlig människa skulle säkert vilja stryka den. Pris: 8 euro.

Nummer 2:


Här har vi nånting nostalgiskt. Denna klänning bar T, då 1,5 år gammal, när jag och J gifte oss. Sedan dess har den bara använts nån enstaka gång. Klänningen är från Zara och storlek 3-4 år, vilket måste vara enligt pygméskalan eftersom T som sagt bara var hälften så gammal. Den är faktiskt ganska samma storlek som klänning nummer 1, så om nån vill ha dem båda för samma kläpp funkar det säkert fint. Tvättråden har jag klippt bort (eftersom de i Zaras kläder är som att ha en halv Ikeakatalog i sidan), men 40 grader har jag tvättat den i. Pris 6 euro. 

Nummer 3:

Nu ska vi inte vara allt för puttenuttiga här. Ett stycke fejkskinnpaj i storlek 80 till salu! Aldrig använd! Jag beräknade helt fel med storleken, förstår ni. Och vips var det vinter, halarna skulle på och så var det med den saken. Köpt på Lindex. Din för 7 euro.

Nummer 4:

Ungefär i samma tider införskaffade jag denna svindyra men ack så söta galonoverall till fröken S. Som sekunden därpå lade till med en tillväxtspurt utan like och växte ur alla sina kläder i ett nafs. Den här har använts ett antal gånger men är i grymt bra skick. Bara gummibanden under fötterna har slitits, men de går att byta ut (de sitter fast med knappar). Storlek 80, köpt på Pikkuväki, märket heter Me too om det säger er något. 15 euro.

Nummer 5:
Här kommer en klänning till, tyget är lite manchesteraktigt. Märke Name it, storlek 86. Tvättas i 40 grader. Som ny. Pris 5 euro.

1 kommentar:

  1. Jag sku vilja reservera den sista i raden, den där manchesteraktiga!/ snigeln

    SvaraRadera