onsdag 8 februari 2012

Tänd en lampa då, för faan

Den bloggkommentar som får mig att bli alldeles matt av irritation är för tillfället "Man blir ju mörkrädd". Bloggläsare och debattörer blir mörkrädda av allt möjligt: LCHF, dagisbarn, träningstips, sömnskolor, you name it. Mörkrädd, mörkrädd, mörkrädd.

Nästan lika knasiga är "Klockrent" och "Du är grym", men de är i alla fall vänligt menade.

9 kommentarer:

 1. Jag klarar inte "jag dog lite"...

  SvaraRadera
 2. "jag dog lite inombords" är nog det värsta

  SvaraRadera
 3. Klockrent får jag nippor av. För att jag de facto gärna använder ordet i dess rätta bemärkelse.

  SvaraRadera
 4. Uh. Jag har alltför många. Att i skrift om och om igen kalla sin partner för älsklingen eller kärleken. Att kalla sina föräldrar för parenteser eller päron. Allt prutthurtigt.
  Och då är jag nog ändå väldigt medveten om att jag själv använder en massa ord och uttryck som säkert stör skiten ur andra, som pepp, frulle, tisha, osv. Men hey! Jag har alltid mest rätt, eller hur? :D

  SvaraRadera
 5. Allting med "älska", t.ex. "älska våren", "älska hemmagjord hallonsaft" och "finaste". Men jo, "jag dog lite inombords" är hemskt.

  SvaraRadera
 6. Hahaaa, igår var första gången jag använde mörkrädd i en kommentar på min blogg! Visste väl att jag borde ha låtit bli.. Det är som med knark, det krävs bara en gång!

  SvaraRadera
 7. Haha, intressant. Jag använder både mörkrädd och klockrent, men har svårt för "lilla mig"... ;)

  SvaraRadera
 8. Ah! Lilla jag både blir mörkrädd och dör lite inombords av era klockrena förslag, finaste älsklingar!

  SvaraRadera
 9. Haha! Klockrent asså.. :P Oj fy, jag håller med er alla kommentatorer. Mörkrädd är dock sist på listan med "dog lite inombords", "klockrent" och någonting är "chef" på topplacering.

  SvaraRadera