tisdag 21 februari 2012

Varför kommer en vägg åkande i min riktning?

Kära vänner, jag kommer att vara lite tystare här på bloggen den närmaste tiden. Orsaken är att jag känner att jag är fem före att bli riktigt utsliten. Och då är det ju alltid enklast att skära ner på det roliga, som bloggande och socialt umgänge.

Men jag ska nog inte gå i ide helt och hållet, bara försöka varva ner lite i nån vecka och hoppas att det hjälper. Är alltså inte utbränd ännu, och har inga planer på att bli det heller.

Puss, kram, petting.

9 kommentarer:

 1. Ta hand om dig, vännen! Vi förstår så bra och väntar här troget på dig sen när du tycker och känner att du igen har tid och vill. Ingen stress! Sköt om dig! Kjempekramar!

  SvaraRadera
 2. ja ta det lugnt. den där väggen verkar vara jäkligt aggressiv.

  SvaraRadera
 3. Bra att du märker det i tid. Om du någon gång vill prata med någon som lever liknande tider osv. så är mitt nummer 0400 640 700.
  Kämpa på.

  Janne

  SvaraRadera
 4. Det där "tinget" efter Puss o kram för tankarna till Ronya...
  Kanske det behövs lite mera sånt föra att släcka den begynnande utbrändheten...
  h. äldre selector :)

  SvaraRadera
 5. Blogga när det känns bra igen, vi överlever! Har själv en minipaus, tills mitt liv blir roligare igen. Vilket borde vara redan imorgon. Hoppas.

  SvaraRadera
 6. Det enklaste är sällan det bästa alternativet, så värna om ditt sociala liv med de människor som inspirerar dig och ger dig ny ork. Annars är det verkligen svårt att för en längre tid stå emot utbrändhet. Tog mig friheten att kommentera trots att jag bara är en sporadisk besökare av din blogg och vill önska dig allt gott

  SvaraRadera
 7. Blogga ska man ju göra för att det känns roligt och uppfyller ett behov, inte för några måstens skull! Hoppas att du lyckas väja för väggen och snart får orken tillbaka!

  Betyder förresten petting något annat på finlandssvenska än på svenska? Har aldrig hört det i en hälsningsfras tidigare...

  SvaraRadera
 8. Tänk på dej själv och din familj i första hand. Du återkommer när du känner för det. Vi finns nog här, redo att skratta med dej igen!

  SvaraRadera
 9. Chillii meninkiii nu bara! Vin och fötterna upp. :)

  SvaraRadera