lördag 28 april 2012

Bilder som får mig på gott humör (ej katter)

Katter och bebisar i all ära, den här bloggen ger mig varm och fluffig fiilis. Hana Pesut är en kanadensisk fotograf som ber olika par posera tillsammans för en bild, och sen ber dem byta både kläder och pose för en annan bild. Resultaten är ibland helt underbara.

På något sätt tycker jag det här är bildbevis på att det finns många bra typer här i världen. Dessutom lyckas Hana få fram ett helt annat budskap än "A ha ha haaa, duden har klänning på sig, vitsi så daiju", jag började verkligen fundera. Manligt-kvinnligt, hiphop-boho, preppy-hipster, gammal-ung. Ofta ser ju den som bryter mot normen oändligt mycket intressantare ut än när hen är klädd som sig själv. I bildserien finns några bilder på barn av olika kön också och de är speciellt talande.

Gå in och kolla Hana Pesuts bilder! Pronto!

1 kommentar:

  1. Tack för tipset! Faktiskt jättefina bilder och de fick mig också att börja fundera på hur vi alla först och främst är individer och först representanter av vårt kön i andra hand. Det var spännande hur bilderna funkade åt båda hållen hur bra som helst! Fina foton rent visuellt också. I like!

    SvaraRadera