torsdag 19 april 2012

Dagens high och low

High: Att duscha! Bara post-förlossningstvättarna har varit skönare.

Low (eller kanske bara ow): När sköterskan drog ut en 30 cm lång slang ur magen på mig. Om jag hade fattat att den var så jäkla lång hade jag krävt bedövning och tittat åt ett annat håll. Kommer att ha Matrix-aktiga mardrömmar i ett halvår.

Men hey, imorgon får jag åka hem!

6 kommentarer:

 1. Slangen, slangen! Jag har varit med om samma procedur. Jag, som trodde att det handlade om en liten bit slang, några centimeter, skulle bara hålla en paus i lunchen då sköterskan drog ut fanskapet. Uh, uh, uh. Längden, ljudet och känslan. Jag åt inte upp den lunchen.

  Krya på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Euuuugh, jag ryser fortfarande. Det var ju inte det att det gjorde så hemskt ont, utan att man kände hur nånting åkte omkring därinne, huuu...

   Radera
 2. Ouch, slangen.... i mitt fall var den inte så lång men herregud så det var otäckt (gjorde liten gynekologisk grej som titthållsoperation).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket ska man vara med om innan slangarna ramlar av.

   Radera
 3. Ojhh usch ja, det känns alldeles bisarrt och vansinnigt äckligt! Jag har inte klarat av att titta någondera gången jag blivit opererad.
  Hade du titthålsoperation eller öppet snitt? Titthål återhämtar man ju sig som tur lite snabbare från. Krya på dig och tack för en trevlig blogg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yuk, jo. Det var en titthålsoperation så återhämtningen går ganska raskt. Såren besvärar mig bara när jag nyser eller får skrattsjuka. Vilket man får ganska ofta när man äter mycket smärtstillande. Höll på att gå illa under The Naked Gun 33 1/3 på veckoslutet,

   Radera