måndag 23 april 2012

Färger i vårgarderoben

Jag gjorde mer än käkade glass i dag. Likt självaste Braveheart drog jag till med ett rungade  FREEEDOOOOM!!! då jag äntrade shoppinggallerian, och en kvar senare var jag en hundring fattigare. Hoppsansa.

Det blidde några vårplagg från Lindex. Skulle gärna posera i dem, men jag ser ut som en av statisterna i The Walking Dead just nu, så jag får återkomma på den punkten.

 Smaragdgrönt är (vid sidan av kinuskibrunt) min favoritfärg för tillfället. Den här spetsklänningen tänker jag använda både som tunika till jeans och kavaj och som klänning.

 Viskosblus, grön också den. Skönt med silkigt material mot broderimage. Den här typens blusar tenderar ofta vara för korta för mig, dvs sluta just på höften där jag är som bredast med konsekvensen att jag ser ännu bredare ut. Men den här går ner en bit på låret.

Det står skrivet i lagen att glåmiga damer bör få en piffig vårkappa. Blommorna hörde inte till, accessoarmoskiten bet mig vid kassan. Jag ser ut som frukten av Audrey Hepburns och Sid Vicious hemliga kärleksaffär i den. Inte helt fel.

Klädstorlekar är ju nog lite vitsiga. Kappan är M, blusen likaså M men jag kunde gott ha tagit en S också. Klänningen är däremot 44. Med andra ord, lika bra att se hur plagget sitter och skita i siffran på lappen. Muffinsmageoraklet har talat.

5 kommentarer:

 1. Åh, vad fina! Gillar speciellt den gröna klänningen och kappan. Skulle gärna ha såna själv också om jag kom i dem. Buhuu.

  SvaraRadera
 2. Jag har nu härmat dig. Förlååååt! Men jag kunde inte motstå kappan som genom ett mirakel fanns kvar på Lindex. Den gör t.o.m. min otympliga varelse smärt som en vidja så jag hoppas att du kan förlåta mig?

  http://hannahnorrena.com/2012/04/26/tjana-pengar-pa-bloggen/

  SvaraRadera
 3. De är lugnt! Tänk så skojiga vi kommer att se ut där vi står oh väntar på 160K. "Det är YLE Fems officiella paraduniform" kan vi säga om nån undrar. "Andre Wickström och Henrik von Pfaler har likadana"

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snart byter både Svenska Yle och SFP färg till orange.

   Radera