måndag 28 maj 2012

Plankor och popcorn

God morgon! Jag börjar sakta kvickna till igen. Blev en intensiv vecka med 12 timmars arbetsdagar och sena kvällar. I dag är jag till all lycka kompledig och dessutom tar mitt motionsförbud slut imorgon så jag ska tjuvstarta med lite (försiktiga) plankor och en rask promenad i C/o Amanda & Hannahs sällskap.

Lördagen var helt crazy. Fick ihop nån sorts manuskript för Eurovisionsfinalen någon timme före sändning. Sedan satt vi i vår kiosk och i nästan fyra timmar. Utanför satt Mr Lordi och åt morotskaka. Han skrattade så häftigt åt Ryssland bidrag att sminket nästan åkte av. Det hela kändes på många sätt ganska absurt.

Men herredumilde så roligt det var. Jag önskar att jag alltid skulle få göra program för småberusat partyfolk man får så mycket trevlig feedback! Tusen tack alla ni som hört av er! Blir ett tvärt kast att börja tala till den morgontrötta huvudstadspubliken igen, de är mycket mera benägna att morra än jubla.

Och hurra för Loreen! Jag tyckte att Sverige, Ryssland och Serbien verkligen förtjänade att komma i täten. Kul också att Albaniens hoilardam och Makedoniens rocktant fick uppskattning. Irriterade mig lite på att Azerbajdzjans plastiga trall skulle komma så högt, dock.

Ikväll blir det 6-årskalas för en massa småttfolk. J har dessutom annat kvällsprogram så det kan bli lite kaotiskt. Men man kommer väl långt med mete, glass och popcorn.

3 kommentarer:

  1. Du var fantastisk! tur att vi bör bort från det finska :)

    SvaraRadera
  2. Vi skrattade högt flera gånger åt era roliga kommentarer under ESC :D Och vilken tur att vi också lyssnade på er istället för den finska versionen, har nämligen hört att dom var jättetöntiga. Så tack tack!

    SvaraRadera