torsdag 2 januari 2014

Fejknedräkning och Hollywoodhår

Vårt nyårsfirande var ganska stillsamt. Men jag lyckades få till ett riktigt Hollywood-svall. (Läste instruktioner i senaste Costume och följde dem som en manual)

Vi åt middag hos bekanta i Notviken och när vi kom hem vid 23-snåret fejkade vi nyårsnedräkning och skålade i hallonsaft. Sen knockoutade vi barnen och tittade på Harry Potter. Rajraj.

Men på nyårsdagen var det slut på syskonkärleken. 

2 kommentarer:

 1. så fina ni är! hej förresten! ;)

  hittade din blogg för lite sedan då jag fick diagnosen alopecia areata och diffust håravfall. att läsa din blogg och se att du har ditt eget hår nu gör mig glad och ger mig lite hopp om att min stubb i hårbottnen kanske kan bli hår igen.

  just nu kan jag inte alls hantera det här med håravfallet. vet inte om jag ska ha peruken eller mössa. vantrivs så i peruken och den bara kliar. har du kanske några goda råd du vill dela med dig utav? vi, min familj och jag, ska om ett par veckor på solsemester. jag har panik. hur gör man då? tips tages mer än tacksamt emot.

  god fortsättning och jag hoppas du kommer fortsätta blogga!

  SvaraRadera
 2. Hejsan K, skrev ett helt inlägg som svar på dina frågor! Hoppas att du har nytta av mina tips och att du får en underbar semester,

  SvaraRadera