måndag 12 maj 2014

Veckan efter


Hemma igen! Helt kollrig men ack så belåten efter alla tiders arbetsresa. Det blev sex stycken femton timmars-arbetsdagar på raken, men det var det värt. I gengäld är jag kompledig hela veckan.

Stämningen i B&W-hallarna när Conchita Wurst vann... den går inte att beskriva. Folk stod på läktarna och skrek i extas. Hade jag varit Conchita så hade jag nog inte träffat en enda ton i det läget, men det gjorde hon. Veckans höjdpunkt! Jag grät nästan lika mycket som hon.

Nu är det ju en del som knorrar om att Conchita aldrig skulle ha vunnit om det inte varit för skägget, och att det ju är sången och inte utseendet som ska avgöra i ESC. Om det var så att Conchita lät som en kråka skulle jag vara benägen att hålla med lite grann. Men hon var en av tävlingens absolut säkraste sångare, inte på en enda övning lät det falskt.

Jag blev populär vid hemkomsten också. T förevisar här vårmodet: Sanna-peruk, Tijana-brillor och Dilara-tröja. Och Cake to bake-tänder, men dem hade hon sedan tidigare.
3 kommentarer:

  1. Ni gjorde ett suveränt jobb som kommentatorer! Inget onödigt babbel, det ni sade var genomtänkt och roligt. Har hört många säga samma sak, även min mamma som ofta är hemskt kritisk till allt ;) njut av din lediga vecka!

    SvaraRadera
  2. Oj tusen tack! Vad glad jag blir!

    SvaraRadera
  3. Hej Eva!Ni gjorde ett jätte bra jobb!Håller med om ovanstående att ni var roliga,sakkunniga och pratade passligt mycket :) H.Stefi

    SvaraRadera