måndag 29 december 2014

Juldramatik och bloggcomeback

Har gått och planerat att återuppliva bloggen under mellandagarna, och då vill man ju komma tillbaka med en skräll. Men det var inte riktigt en sådan här skräll jag tänkt mig.

Jorå, på väg hem från släktumgänge i Vasa bumpade vi in i en lyktstolpe nära Tammerfors Ikea. Det var halt som tusan, men vi klarade oss mirakulöst bra alla fyra.J körde så långsamt i kurvan att vi alla hann spjärna emot inför smällen. Och stolpen trillade till all lycka inte över bilen utan åt andra hållet. Annars kunde det ha gått betydligt värre.

Tio minuter senare kom ambulans, brandbil och polis till platsen och det kändes som ett grymt hallå för ingenting. Tror inte att jag just då insåg vilken tur vi haft. Och alla var jättesnälla och proffsiga. Lite konfunderad blev jag dock över att typ varannan människa som körde förbi oss knäppte en bild. Kanske de hoppades att vi var kändisar så att bilden kunde säljas till Seiska. Titta så trind och sliten Martina Aitolehti har blivit under helgen, och in i en stolpe har hon kört också. Nej det var tydligen nån annan kärring...


1 kommentar:

  1. Oj nej! Tur i oturen kan man verkligen säga.

    SvaraRadera