torsdag 26 maj 2011

Om jag hade något hår skulle det bli grått nu

Vet inte riktigt vad jag har ställt till med. Eller jo, det vet jag ju visst. Det var Eurovisionen som råddade till allt. I flera veckor funkade inte mina vanliga jobbrutiner alls och under den intensivaste veckan satt jag ju i glasskiosken mitt i natten och såg knappt röken av mina kolleger. Ibland ringde folk och frågade om jag kunde ställa upp här och ta en arbetstur där. Visst visst, sa jag vimsigt utan att kolla i kalendern, det gå säkert fint. Lita på mig!

Fem veckor kvar till semestern. Fyra jobbveckoslut som jag inte kommer att hinna kompa ut, så det blir  jobbputkin på uppemot 12 dagar här och där. Fyra Nöjesfredagar. En sommarserie som jag pitchade i vintras när jag hade tråkigt och inte ens har hunnit börja med ännu. Åtta avsnitt ska det bli. När jag ska göra dem är oklart.

Jag har bokat in fem resor på två månader, roligt men kanske aningen överambitiöst eftersom jag är mera Ma Ingalls än Paris Hilton. Glömt bort T:s födelsedag som ju innebär att vi borde ordna kalas för både släktingar och dagiskompisar. Och nu är jag flunsig. Går inte att vara sjuk nu, för kollegerna börjar droppa iväg på semester och det innebär att det inte finns vikarier om vi som ska jobba sackar ihop.

Lyckat Eva, mycket lyckat.

Är en katastrofal organisatör, usel mamma och allmänt enfaldig människa. Men i övrigt är ju allt hunkydory.

4 kommentarer:

 1. Jag som just har upplevt sista dagarna före ledigheten vet hur oändliga de känns. Hur kan allt bara samlas?? Men nu var det ju inte ens dagar du räknar utan veckor. Säg till om jag kan hjälpa till på något sätt. Jag kan ju fast ta en av dina resor, till exempel. Norge? Kjempegreit!

  SvaraRadera
 2. men du kommer att ha sjukt roligt på en kryssning till Stockholm och det är ju en pikuliten tröst?

  SvaraRadera
 3. Peppe, appselut! Har inte sett så mycket fram emot en kryssning sen jag var typ fyra år gammal. Fast den här gången skippar jag bollhavet. Men en lysande drinkpinne kan jag väl få?

  SvaraRadera
 4. Jag ska personligen köpa en åt dig.

  SvaraRadera