söndag 28 augusti 2011

Jo, jag köpte tröjan

Det gjorde jag förvisso. Jo. Hm. Och den här också. Har jag blivit gammal nu när jag tycker att paljetter är trevligt?


(Bild Lindex Shop Online)

Så här är det, förstår ni: Jag har drällt runt i klädbutiker i två år nu  och haft svårt att hitta plagg som stämmer överens med både min smak, kroppsform och plånbok. Och nu, helt plötsligt Hösten 2011, finns det enbart Eva-plagg i butikerna! Det är rysligt! Men jag är ju så illa tvungen att samla på mig ett lager nu när jag har chansen. Snart är grått-plommon-pastell-färgskalan tillbaka.

Medge att jag är ganska bra på att motivera min klädköp. Varför jag nu sedan anser mig tvungen att motivera dem. Om en hårt arbetande vuxen kvinna vill ha en paljettblus för 19,95 får hon väl slå till. Sådesså.

3 kommentarer:

  1. Ja det måste ju vara ett tecken på att man blivit gammal för jag har också börjat tycka om paljetter helt plötsligt. Väldigt fin topp!

    Mia

    SvaraRadera
  2. Jag har haft paljetter på både kjol,sandaler och väska de senaste veckorna (då jag inte haft stövlar och regnrock med blöta byxor till alltså). Men hej, vi kan starta ett tantgäng tillsammans! ;)

    SvaraRadera
  3. Alla med i glittertantgänget! Git Gay kan vara vår husgudinna!http://www.malmo.com/celeb/profilbilder/17320021011112454.JPG

    SvaraRadera