onsdag 17 augusti 2011

Tjock åt den tjocke

Suomi TV har inte bara börjat visa Conan O'Brien, de har också köpt in det här succéprogrammet: The Bachelor! Men med en tjock bachelor. Och alla kvinnor som tävlar om hans gunst är också tjocka. Wohooo.

Och vad är budskapet med ett sådant programformat? Jo: tjocka människor ska para ihop sig med andra tjocka människor. Inte kan nu en tjej i storlek 46 söka sig till vanliga Bachelor, hå hååå, absurda tanke. Hur skulle det se ut?

Det blir ännu bättre: i det första avsnittet delar Tjocka Ungkarlen ut en "promise ring" till alla damer. Han lovar att inte döma dem på basis av deras vikt. HALLÅ! Det är för sent då. Varenda deltagare har ju redan blivit bedömd av dem som valt dem till programmet.

Och varför får den trinda mannen chansen att vara så här generös? Ingen tänkte på att fråga kvinnorna vad de tycker om hans mastiga kroppshydda. Nej, kvinnor ska uppvaktas och vara tacksamma.

2 kommentarer:

  1. Jag visste inte ens att man får titta på Suomitv.

    SvaraRadera
  2. Som om tjocka människor automatiskt skulle vara intresserade av andra tjocka människor... Jag tror nog att tjocka tjejer tittar på samma snygga normalviktiga killar som smala tjejer gör. I det verkliga livet känner jag ändå till två par där han är normalviktig och hon är tjock, men det kan ju hända att damerna inte var lika tjocka i början...

    SvaraRadera