fredag 28 oktober 2011

BabyBaggen gör tv-debut

Ojoj. Man måste ju vara imponerad av kändismammorna. Ebba von Sydow som hade bokrelease när Marianne var några dagar gammal  och nu Laila Bagge som är tillbaka i direktsänd tv (svenska idol) fast hon födde barn för en vecka sedan. När mina barn var så små satt jag på en simring och läckte och gnällde. Men inget ont om Ebba och Laila, om de tycker att de vill och orkar ska de väl få tuta och köra! Hoppas bara att det ändå är klart för alla att det är helt okej att inte vara jättepigg och glammig en vecka efter förlossningen.

Men oj så folk bryr sig, det bloggas, kommenteras och grälas gällande Laila Bagges beslut. Och så tycker jag inte att det blir bättre av att Expressen kör med rubriken "Niclas får pappaloge under Idol-sändningen". Läser man själva artikeln framgår det ju att det är Laila som fått en extra stor och mysig loge där hennes man och barn kan chilla medan mor är på tv. I pauserna (och det är paus hela tiden på TV4) kan hon om hon vill kuta ner till logen och intensivgulla med dem. Men varför är det en pappaloge? Satt Karin Jihde i en mammaloge medan Peter Jihde jobbade? Sitter fotbollsfruar på en mammaläktare?

Näej, men klart att duktiga pappor som är duktiga nog att ta hand om sina barn i 15 minuters intervaller ska få en pappaloge. Nobrainer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar