onsdag 30 november 2011

Fy fan. Behåshopping

Nu hjälps det inte längre. Jag kan inte fortsätta gå omkring i sladdriga och urtvättade doningar som gör mina behag asymmetriska som en Picassomålning. Jag måste ta tjuren vid hornen och prova behåar. Hatar att göra det!

Förvänta er inga käcka provhyttsfoton. Vill ni veta hur jag ser ut kan ni photoshoppa ihop en saimenvikare, två valnötter och lite spets.

4 kommentarer:

 1. Jag bestämde, efter avslutad amning, att göra det lite roligt för mig själv och gick till Funky Lady och köpte två svindyra BH:n. Because I'm worth it. Och man får hjälp där.

  SvaraRadera
 2. Vill också slå ett slag för att lägga pengar på kvalitet. Jag köper alla mina över nätet, från ett företag i UK. När man väl vet vilken storlek man har och vilka sorts modeller som passar är det inga problem.

  SvaraRadera
 3. Tänk positivt: vad mycket vackrare och slankare du blir med nya BH:N!

  Lönar sig att gå nånstans där personalen hjälper, jag är åtminstone inte så smart att jag skulle fatta vad jag borde köpa. Dyrt är det förstås :(

  SvaraRadera
 4. Finns det nåt värre än det liksom? Fast nu hade du ju tur med din runda (ja eller plåmboken hade ju kanske inte så roligt men det är väl en bisak).
  Förra gången jag plöjde igenom Lindex och Kapphal hittade jag EN som passade ungefär. Kiva. :/

  SvaraRadera