onsdag 30 november 2011

Det är dyrt att blogga

Titta nu vad ni ställde till med! Gav Lindex och KappAhl en chans men blev bara ilsken eftersom ingenting satt. Så jag kapitulerade och smög in på Funky Lady.

Tänk er att jag i sisådär femton år har levt i tron att jag är storlek 85B. Bred i omfånget men anspråkslös vad utfyllnaden beträffar, har jag resonerat.

Jag är inte 85B. Jag är - trumvirvel - 75E!!! Helt absurt! Jag trodde den storleken var reserverad för systrarna Graaf och liknande. Men nej, tjejen på Funky Lady föste beslutsamt in mig i en provhytt med ett tiotal olika modeller, och plötsligt stod jag där i den perfekta behån! Det sade nästan klick när jag monterade in överkroppen i den.

Jag täcks inte ens skriva vad den kostade, det är så rysligt. Expediten var fem före att få mig att köpa de matchande trosorna för 49,90, men då tog eder bystdrottning sitt förnuft till fånga.

19 kommentarer:

 1. Change tycker jag är nästbäst och de har resonliga priser.

  men det jag egentligen skulle säga är att du och jag har något mer gemensamt än förnamnet. :D

  SvaraRadera
 2. Precis! Där på Funky Lady fick de mig också att förstå att jag är en C och inte alls en B. Typ 80% av kvinnor lär ha fel BH-storlek. (Haha, jag bara hittade på siffran, men många är det!)

  Förlåt att jag lockade in dig på dåligheter, men visst var det värt det? Underbyxorna är nog bara sjukt (och onödigt) dyra där.

  SvaraRadera
 3. Jag lär ska vara 70E, helt absurd storlek. Tyckte länge att jag bara borde vara en B.

  SvaraRadera
 4. P.S. Gå nästa gång in på Funky Lady när de har rea. Jag köper nästan aldrig BHn till fullt pris.

  Lyd lyd ;) hälsn BH-bitchen

  SvaraRadera
 5. Du kommer inte att ångra dig! För den som har stora... behov (vi snackar J här) är det som om dörrarna öppnas till en helt ny värld när man får på sig rätt storlek. Men 50 euro för trosor? Inte ens om de ger bra stöd och lyft. ;)

  SvaraRadera
 6. hurra - du har hittat himmelriket! Jag köper inga bh:n nån annanstans än på funky lady - shoppat där i 10 år redan. jag lider kanske lite av motsatsen.... mina "behag" ryms inte in i nåt kappahl eller lindex säljer och jag hade redan tidigt traumor.... vem f*n vill nu som 17-åring shoppa med tanterna på stocka? då blev funky lady min räddning (inte mammas plånbok-räddning dock..).

  nu kör jag en gång i året-konkursen: en gång i året går jag dit, köper minst 3 stycken, det svider på bankkontot men SOM överkroppen njuter! det är värt varenda cent har jag kommit fram till. servicen är bäst!

  SvaraRadera
 7. Att hitta till Wipurin erikoiskorsettiliike från typ 1929 på Arcadiagatan 8 var som att hitta himmelriket. De har också väldigt proffsig service men kostar lika mycket som på Funky Lady. Tycker de har snäppet bättre service men kanske jag bara är en sucker för historiska traditioner. Lönar sig också att gå dit på rea. En sak som däremot aldrig lönar sig är att gå omkring med skit bh:n, finns det något som knäcker självförtroendet mer?

  SvaraRadera
 8. Jag har många gånger funderat på det där. Köpte till en början alltid C75. Sen gick jag som du till en proffsbutik och plötsligt var jag en DD70 och mycket fattigare. Och efter barnen var jag plötsligt E65. Det MÅSTE ju ligga något litet säljtrick i det här. Man blir på något sätt lite absurt lycklig över dessa porrstorlekar och betalar gladeligen stora summor!

  SvaraRadera
 9. Jess, jag är exakt samma storlek! Och gått omkring i tron att jag är C... Fick reda på det i somras när jag första gången vågade mig till Funky Lady pga behövde ordentlig axelbandslös BH till bröllopet. Kanske den hetaste dagen att gå och prova BH:n, så helt behagligt var det inte. OCH jag lurades köpa matching panties, som jag inte ens kunde använda pga de lyste igenom klänningen... Stupid stupid! Fick som tur Forum-rabatt...

  SvaraRadera
 10. Hittade Change för några år sedan och fick lite samma upplevelse som du. Borde testa Funky Lady också. De Bh:n från change har hållit länge så jag tror man kan räkna in ett gott PPA (pris per användning) här.

  SvaraRadera
 11. Röstar även för Change. Har även bra service och bra med storlekar plus att det är billigare.
  Elli

  SvaraRadera
 12. Vaah hur är det möjligt? Det är ju jättestor skillnad på 85B och 75E! Vitsi, ja har gått med samma storleks bhn i 15 år. Sku jag också våga mig till Funky Lady? Vad kostar bhna där? :D

  SvaraRadera
 13. Kommentatorn har push up i storlekb B-ser-ut-som-H.

  SvaraRadera
 14. Från att ha varit 60AA har jag nu gått upp till Den Omöjliga Storleken 65E. Hallå, det finns inget som heter sånt! Och, låt mig påpeka, förändringen har skett helt naturligt utan utfyllnad eller barnafödande eller dyl.

  SvaraRadera
 15. Jag röstar också för change! Dessutom håller dom koll på din storlek där, så man behöver inte ens prova om man köper av samma modell! H. Fua-nybliven D65

  SvaraRadera
 16. Oh så många boobylicious kommentarer! Ska absolut testa Change också på er inrådan. Fast jag tror att Malin är on to something. Man blir ju så glad när expediten plötsligt hävdar att man är Samantha Fox att man glatt drar fram kreditkortet.

  Camomilla: den billigaste jag provade kostade runt 50 euro. Så prisnivån är hög, men kanske nu inte astronomisk ändå. Den jag testade på Lindex var också runt 30.

  SvaraRadera
 17. Jag stal ditt ämne, förlåt och tack :) Men det är ju sjukt hur alla verkar ha varit med om det här. I vilket skede är det som det först går fel? Jag har haft svårt att hitta underkläder i change, men borde kanske ge den en till chans. Jag är lite mommo och går till stocka. De har både 6ixty 8ight och elle mcpherson som är så fina.

  SvaraRadera
 18. Jag gjorde mitt sämsta köp där en gång då jag köpte underkläder som egentligen inte passade, och då kostade trosorna 70 euro och BH:n mer. Uh jag kan fortfarnade få svårt att somna när jag tänker på det haha!
  Men nu i New York var jag med om det bästa underklädsköpet någonsin! På Agent provocatur fick jag champagne medan jag provade och biträdena var härliga vänliga kvinnor som busvisslade och tjoade varje gång jag drog undan det mörkblåa sammatestyget till provrummet! Och Laura som tog hand om mig kom in och kollade att det satt som det skulle , mycket vänligt och proffsigt! Så där vill jag alltid att det skall vara när jag handlar underkläder!
  Bra att du fick rätt storlek nu, har också hört att de flesta använder fel storlek :)

  SvaraRadera
 19. Wow. Fantastiskt bra service verkar det som. :) Har själv varit på BH-party en gång, men blev inte dessto klokare. Borde kanske testa göra något liknande. Hatar verkligen att pröva och köpa BH:ar.

  SvaraRadera