torsdag 8 december 2011

Åååh! En duffel med pastelligt inkamönster!

En liten tant steg på 7:ans spårvagn imorse. Hon var klädd i en knälång duffel med pastelligt inkamönster! Den är från Hobby Hall! Det vet jag för att jag hade en likadan, fick den 1993. Som jag älskade den duffeln! Minns skolkompisarnas avundsjuka blickar när jag svepte in i Haga Lågstadieskola i min flashyga duffel. Antagligen hade jag också hiihtaren (skidbyxor) och Paddington-hatt.

Heck, det kan ju rent av hända att det var MIN duffel som var ute och åkte spårvagn!. Den hamnade sannolikt i en UFF-insamlingsbox sedan du dufflarnas tid var över och de hysteriskt blommiga toppajackorna kom.

Blev så nostalgisk att jag ville rusa fram, pillra lite på materialet och kanske rent av ta ett käckt foto på oss tillsammans. InkaDuffeln och Eva - the reunion. Featuring: Uppskämd tant.

Men jag lade band på mig.

2 kommentarer:

  1. En sån hade jag också, och SOM jag älskade den! Tyvärr hade en annan flicka i klassen, en som jag inte alls kom överens med, samma duffel. Det lade lite moln på min annars så rosafluffiga duffelhimmel.

    SvaraRadera
  2. Jag hade en pastellfärgad inkaponcho som min mamma sytt! Med tillhörande Paddington-hatt! Fast inga hiihtaren. De var nog inte "in" i vår skola.

    SvaraRadera