torsdag 19 januari 2012

Huvudvärk och snöslunga

Urgh, lamt med bloggandet i dag. Har ont i huvet, mina nya arbetstider börjar kännas nu. Det har gått ganska bra att häva sig ur sängen när väckarklockan piper till vid fyrasnåret, men resten av dagen är jag ganska yr.

Imorse stod jag i alla fall vid spakarna själv under hela sändningen och det gick riktigt bra. Jag tappade bort en radioandakt men det var inte mitt fel utan något fel i sändningsprogrammet. Taxichaufför Lindgren, alias Benjamin Laustiola, var gäst. Trevlig gosse.

Men den här snön, jessus. Jag fick kuta hemåt genast efter sändningen för att vaka över T som gick och fick öroninflammation igår. Men det här med att ta sig hem snabbt var ju utopistiskt tänkt.

Väl hemma placerade jag konvalescenten framför Bolibompawebben och begav mig ut på gården för att bekämpa snötäcket. Jävligaste sortens snö, blöt, tung och hårt packad. Jag kämpade och svor och på 45 minuter var jag inte ens närapå halvvägs. Då uppenbarade sig en räddande ängel i form av år granne som undrade om han skulle köra ett varv med snöslungan på vår gård också. Jag tackade så hjärtligt, vrooom sa snöslungan och på en kvart var det kirrat.

Fredag imorgon, vilken jävla tur. Sovmorgnar nalkas...

3 kommentarer:

  1. varför, varför varför kan inte jag få ha en granne med snöslunga. Det skulle onekligen vara praktiskt

    SvaraRadera
  2. Men Eva, du som funderade på hur du skulle få in träningen iom nya jobbet. Nu blev ju dagens (förbannade) snöskottning din träning. Men visst, för min del skulle nog det få smälta bort snart, eller sluta komma ner en massa snö.

    SvaraRadera
  3. Synd att jag missade programmet, B.L. är en av mina småkusiner som jag har för mig att jag aldrig träffat! Läste hans bok Nattens väktare och tyckte om den. Kommer programmet i repris eller finns det på nätet?

    SvaraRadera