lördag 14 juli 2012

Gastronomiska Västnyland 2012

I dag tog vi en sväng till Västnyland. Vi började med kaffe i Fiskars.

 När det gäller Ekenäs är det bäst att förlita sig på Karins tips. Förra året rekommenderade hon Café Ada och glassen på Seafront. Mycket bra. I år har hon tagit upp nya restaurangen Rådhuset. Ypperligt gott och vänlig betjäning. Extrapoäng för barnportionerna, att få knackkorvar och franskisar att kännas lite restauranglyxiga är inte helt enkelt. Men Rådhuset levererade.


Sedan vidare till nästa Karin-tips: Voffeli & Kaffeli. Nu började det förvisso bli lite spänt i midjan, mental note att jag bör bära byxor med gummiband på nästa exkursion.


Yes yes yes, sa Sally åt Harry. 


Shoppingfyndet: Två små zinkvaser för 1 euro styck från blombutiken Lyckliga Lotta. Det behövs många vaser hos oss, eftersom det dyker upp små blombuketter titt som tätt och vi snart inte har nånting kvar att dricka ur.

Ja en blus köpte jag också. Tycker den är så himla fin! Från Second Chance i Fiskars. Ett blivande favoritplagg, har jag på känn. Tur att den är av magvänlig modell, blir nog många plankor för att kompensera denna utflykt...

1 kommentar:

  1. Hej, hittade hit via Second Chance, big fan!Skall komma och läsa lit´mer om va du har för fina saker här;) välkommen på min sida av bloggen, trevlig fortsättning på dagen.
    -mirka-

    SvaraRadera