torsdag 2 augusti 2012

Vad jag skulle vilja jobba med om jag inte var radiosnarvlare

Jag skulle vilja vara sekreterare! Eller nån annan form av bokare och fixare! Bröllopsplanerare skulle inte vara helt fel. Jag älskar att boka och planera, kolla upp alternativ och göra anteckningar och hålla små välresearchade föredrag inför en uttråkad publik (dvs J).

I höst har vi varit gifta i fem år och i något skede hade vi planerat att resa lite längre bort för att fira. Men eftersom vår ekonomi inte riktigt tillåter New York, Japan el.dyl blidde det Stockholm. Och nu har jag planerat den lilla mini breaken som om det var fråga om en statsbesök.

Vi ska bo på Rival på Södermalm. Där finns det ABBA-skivor på rummen, men det kan ju vara trevligt i alla fall. På fredag blir det middag på Riche (om jag inte ser en enda kändis kräver jag en gratis toast Skagen), på lördag Berns Asiatiska och sedan Jesus Christ Superstar med Ola Salo på korset. Så vill jag förstås kolla nya Mood-gallerian, inredningsvåningen på PUB och alla mina Stockholmsfavoriter. J brukar lufsa till Science Fiction-bokhandeln och rödvinshyllan på Systembolaget. Fotografiska museet skulle gärna få rymmas in nånstans också. Ja ni ser, fullbokad helg alltså.

Det här blir alltså i slutet av oktober. Tror ni att de slog sig för knäna och hånskrattade på Riche när jag bokade bord redan nu?

6 kommentarer:

 1. Åh, Rival! Där bodde vi med maken under vår första gemensamma resa, riktig bra. Är nyfiken på enligt vilken film ert rum är inrett. Och där fanns nog andra skivor också men ABBAs Arrival var självklart överst...;)

  SvaraRadera
 2. Kommer att bli en fin resa! Och ähum... Det där med bröllopsfixande. Får jag anställa dig?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sure thing! Vi sätter igång genast. I'm thinking tyll, vita duvor och Galadriel-bandana...

   Radera
 3. Perfekt program för Stockholm!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tror jag också! Tänker hånskratta varje gång jag passerar en lekpark eller barnvänlig restaurang.

   Radera