onsdag 9 april 2014

We'll always have Karis

Hej hopp från InterCity2. Visst har jag skrivit i bloggen om skrivkursen jag går? Är lite osäker, mitt bloggande har varit så skralt på sistone. Nåväl, beklagar eventuell upprepning men jag går en skrivkurs. Det är fabulösa Monika Fagerholm som leder den, och vi är ett gäng förlägna finlandssvenskar och sverigesvenskar med skrivambitioner som ses då och då och pushar varandra. I kväll träffades Finlandsgruppen i Karis. Det var supertrevligt som alltid!

Hoppas ingen får för sig att jag skriver en bok. Det är helt för läskigt att säga någonting så pompöst. Men jag har länge önskat att jag skulle komma igång med att skriva fiktion, kolumner och radiomanus skriver jag ju hela tiden. Den här kursen är exakt den spark i ändalykten jag behöver.

Jag inser ju att jag lite har tagit mig vatten över huvudet den här våren med podden, Radiohuset, Eurovisionen och så ännu en skrivkurs med textinlämning varje månad. Men jag tar det i maklig takt och försöker vara stolt över det lilla jag presterar snarare för att noja över att tiden inte räcker till. Jag är klokare än Obi-wan Kenobi. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar