onsdag 20 april 2016

Vårtrötthet

Jösses. Våren. För mig är den årstidernas svar på PMS. Jag både äter, sover, tränar och försöker vara allmänt präktig, ändå känns det som att det tidvis skulle behövas domkraft för att mina ögon ska hållas öppna.

Jag sitter nästan och nickar till på jobbet också. Tur att jag delar rum med Julie och Hannah, om det inte var för det underhållande sällskapet skulle det bli ZZZ...

Men ja. Upplever som bäst en sällsam stund av pigghet, så nu bloggar jag lite. Jihuu. Med vad fasen ska jag skriva...

Träning! Det är sådant man kan blogga om! Min målsättning denna vår är att ta mig iväg på yoga två gånger varje vecka och springa tre gånger (två kortare halvtimmesrundor i veckan, en längre på söndag). Inget elitidrottarmål måhända, men tillräckligt för en liten förortsknubbis på väg in i medelåldern.

Och för att sporra mig har jag bestämt att varje vecka som jag följer detta program ska jag få en belöning på måndag. Bra va? Tack vare förra veckans bragder fick jag ett lyxigt Clinique-läppstift i måndags. Samma ton som på den här bilden (fast här var jag då tv-sminkad, sådana där ögon skulle jag inte lyckas smeta på mig själv.) Grape pop heter nyansen.


Nej hörni, nu får det bli en dusch och en whiskey, sedan ska morsan sova.


2 kommentarer:

  1. Bra system med belöning!

    Mippe

    SvaraRadera
  2. Fantastisk idé att ha såna där små mål istället för något diffust Beach 2016 i sikte. Man blir dessutom så mycket gladare av ett nytt läppstift än vad man nånsin blir där i simppareprovrummet. Kämpa på! (Och med dina aktiviteter är du minsann en trouper så ge dig själv dessutom en klap på axeln varje kväll.)

    SvaraRadera